Nabeschouwing Beira-Mar - Benfica (1-3) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 28 november 2010 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Beira-Mar het zondag 28 november 2010 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Aveiro (Aveiro) in Aveiro.

Via de Beira-Mar - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Benfica (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Benfica is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 46e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Cardozo. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Benfica dat via O. Cardozo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Saviola dacht na 66 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Beira-Mar via Rui Varela, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Benfica
1
3
LIVE Beira-Mar - Benfica 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Benfica Doelpunt O. Cardozo Benfica
45' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Kanu Beira-Mar
59' Doelpunt Benfica Doelpunt O. Cardozo Benfica
63' Wissel Beira-Mar Wissel Alex Maranhão voor Sergio Oliveira Beira-Mar
66' Doelpunt Benfica Doelpunt J. Saviola Benfica
71' Wissel Beira-Mar Wissel Rui Varela voor Leandro Tatu Beira-Mar
77' Wissel Benfica Wissel Alan Kardec voor O. Cardozo Benfica
81' Wissel Beira-Mar Wissel Wilson Eduardo voor Ronny Beira-Mar
82' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor Carlos Martins Benfica
85' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Rui Varela Beira-Mar
85' Wissel Benfica Wissel F. Jara voor J. Saviola Benfica
89' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Rui Varela Beira-Mar
90' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Pedro Moreira Beira-Mar
90' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Djamal Mahamat Beira-Mar
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Fábio Coentrão Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Benfica
Opstellingen Beira-Mar - Benfica

Voorbeschouwing Beira-Mar - Benfica

Beira-Mar en Benfica treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 9 april 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Beira-Mar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beira-Mar. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.