Nabeschouwing Beira-Mar - Sporting Braga (1-2) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 2 april 2011 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Beira-Mar het zaterdag 2 april 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Aveiro (Aveiro) in Aveiro.

Via de Beira-Mar - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Sporting Braga (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Sporting Braga is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht Beira-Mar op voorsprong te komen via een doelpunt van Leandro Tatu. Helaas voor Beira-Mar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Sporting Braga dat via Jaime dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Meyong dacht na 71 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Sporting Braga
1
2
LIVE Beira-Mar - Sporting Braga 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Hugo Beira-Mar
40' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Leandro Tatu Beira-Mar
46' Wissel Sporting Braga Wissel Custodio voor Vandinho Sporting Braga
54' Wissel Sporting Braga Wissel Marcio Mossoró voor Ukra Sporting Braga
56' Wissel Beira-Mar Wissel Wilson Eduardo voor Leandro Tatu Beira-Mar
66' Wissel Sporting Braga Wissel A. Meyong voor Hugo Viana Sporting Braga
68' Eigen doelpunt Sporting Braga Eigen doelpunt Jaime Sporting Braga
71' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Meyong Sporting Braga
73' Wissel Beira-Mar Wissel Sergio Oliveira voor I. Yartey Beira-Mar
74' Wissel Beira-Mar Wissel Wang Gang voor Élio Martins Beira-Mar
84' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Pedro Moreira Beira-Mar
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Sporting Braga
Opstellingen Beira-Mar - Sporting Braga

Voorbeschouwing Beira-Mar - Sporting Braga

Beira-Mar en Sporting Braga treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 7 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beira-Mar. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Beira-Mar als Sporting Braga wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.