Nabeschouwing Beira-Mar - União de Leiria (0-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 15 augustus 2010 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Beira-Mar het zondag 15 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen União de Leiria. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Aveiro (Aveiro) in Aveiro.

Via de Beira-Mar - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - União de Leiria (0-0)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Beira-Mar en União de Leiria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - União de Leiria
LIVE Beira-Mar - União de Leiria 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Yohan Tavares Beira-Mar
29' Wissel Beira-Mar Wissel Rui Sampaio voor Kanu Beira-Mar
48' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Silas União de Leiria
58' Wissel União de Leiria Wissel Marco Soares voor Rúben Brígido União de Leiria
68' Wissel Beira-Mar Wissel Wilson Eduardo voor Rui Varela Beira-Mar
70' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Zé Antonio União de Leiria
72' Wissel União de Leiria Wissel M. Panandétiguiri voor Diogo Amado União de Leiria
78' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor A. Đuričić União de Leiria
82' Wissel União de Leiria Wissel Zhang Chengdong voor Ricardo Pateiro União de Leiria
85' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Danilo Beira-Mar
86' Wissel Beira-Mar Wissel Hugo Seixas voor Leandro Tatu Beira-Mar
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - União de Leiria
Opstellingen Beira-Mar - União de Leiria

Voorbeschouwing Beira-Mar - União de Leiria

Beira-Mar en União de Leiria treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 4 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beira-Mar. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Beira-Mar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl União de Leiria slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.