Nabeschouwing Beira-Mar - Vitória Guimarães (3-2) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 18 december 2010 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Beira-Mar het zaterdag 18 december 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Aveiro (Aveiro) in Aveiro.

Via de Beira-Mar - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Vitória Guimarães (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Vitória Guimarães is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Beira-Mar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Beira-Mar op voorsprong te komen via een doelpunt van Leandro Tatu. Helaas voor Beira-Mar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Vitória SC dat via Edgar Silva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Bruno Pereirinha dacht na 72 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 82e minuut moest Vitória SC verder met een man minder, nadat Edson Sitta een tweede gele kaart kreeg. Na 88 minuten spelen wist Beira-Mar via Alex Maranhão de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde Wilson Eduardo namens Beira-Mar. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het João Alves van Vitória SC die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Vitória Guimarães
3
2
LIVE Beira-Mar - Vitória Guimarães 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Cléber Monteiro Vitória SC
17' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Leandro Tatu Beira-Mar
35' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Kanu Beira-Mar
42' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor João Luiz Beira-Mar
46' Wissel Vitória SC Wissel F. Abdelghani voor Cléber Monteiro Vitória SC
59' Wissel Vitória SC Wissel William voor Douglas Vitória SC
64' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Edson Sitta Vitória SC
64' Wissel Beira-Mar Wissel Wilson Eduardo voor Ronny Beira-Mar
68' Wissel Vitória SC Wissel Bruno Pereirinha voor Marcelo Toscano Vitória SC
70' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Edgar Silva Vitória SC
72' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Bruno Pereirinha Vitória SC
75' Wissel Beira-Mar Wissel Alex Maranhão voor Ruben Lima Beira-Mar
78' Wissel Beira-Mar Wissel Wang Gang voor João Luiz Beira-Mar
82' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor Edson Sitta Vitória SC
87' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Alex Maranhão Beira-Mar
88' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Alex Maranhão Beira-Mar
89' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Wilson Eduardo Beira-Mar
90' Rode kaart Vitória SC Rode kaart voor João Alves Vitória SC