Nabeschouwing Benfica - Beira-Mar (2-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 17 april 2011 - 19:15 uur



In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Benfica het zondag 17 april 2011 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar.

Via de Benfica - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Beira-Mar (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Beira-Mar is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Sidnei. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Benfica dat via F. Jara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Yartey dacht na 93 minuten te scoren voor Beira-Mar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Beira-Mar
Goals
2
1
LIVE Benfica - Beira-Mar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Benfica Gele kaart voor P. Aimar Benfica
46' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Carlos Martins Benfica
54' Doelpunt Benfica Doelpunt Sidnei Benfica
59' Wissel Benfica Wissel César Peixoto voor J. Fernández Benfica
62' Wissel Benfica Wissel O. Cardozo voor P. Aimar Benfica
63' Wissel Beira-Mar Wissel Sergio Oliveira voor Rui Sampaio Beira-Mar
67' Wissel Benfica Wissel M. Pereira voor Luis Filipe Benfica
71' Doelpunt Benfica Doelpunt F. Jara Benfica
76' Wissel Beira-Mar Wissel I. Yartey voor Renan Beira-Mar
84' Wissel Beira-Mar Wissel Élio Martins voor Wilson Eduardo Beira-Mar
93' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt I. Yartey Beira-Mar
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Beira-Mar
Opstellingen Benfica - Beira-Mar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Benfica - Beira-Mar

Benfica en Beira-Mar treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Beira-Mar in de Primeira Liga vond plaats op 28 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Beira-Mar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 2
Winst Beira-Mar 0
Gelijkspel 1
Totaal 3
Tags
Benfica - Beira-Mar Opstelling Benfica Opstelling Beira-Mar Live Benfica - Beira-Mar Live Benfica - Beira-Mar kijken Benfica - Beira-Mar kijken Live Benfica - Beira-Mar stream Benfica - Beira-Mar Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Beira-Mar Uitslag Benfica - Beira-Mar Statistieken Benfica - Beira-Mar Primeira Liga 2010/2011 Benfica - Beira-Mar wedden Benfica - Beira-Mar gokken Benfica - Beira-Mar Unibet