Nabeschouwing Benfica - Paços de Ferreira (2-0) || Primeira Liga 2010/2011

Vrijdag 29 oktober 2010 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Benfica het vrijdag 29 oktober 2010 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira.

Via de Benfica - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Paços de Ferreira (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Paços de Ferreira is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Aimar. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Benfica dat via Alan Kardec dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut kreeg Baiano van Paços de Ferreira voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Paços de Ferreira de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Paços de Ferreira
2
0
LIVE Benfica - Paços de Ferreira 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Benfica Doelpunt P. Aimar Benfica
34' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor André Leão Paços de Ferreira
35' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Rondón Paços de Ferreira
63' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor César Peixoto Benfica
64' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Cohene Paços de Ferreira
65' Doelpunt Benfica Doelpunt Alan Kardec Benfica
67' Wissel Paços de Ferreira Wissel Nélson Oliveira voor Pizzi Paços de Ferreira
75' Wissel Benfica Wissel Airton voor Javi García Benfica
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel David Simao voor André Leão Paços de Ferreira
78' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Baiano Paços de Ferreira
81' Wissel Paços de Ferreira Wissel P. Amond voor Nuno Santos Paços de Ferreira
84' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor Baiano Paços de Ferreira
86' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Leonel Olímpio Paços de Ferreira
87' Wissel Benfica Wissel Sidnei voor Luisão Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Paços de Ferreira
Opstellingen Benfica - Paços de Ferreira

Voorbeschouwing Benfica - Paços de Ferreira

Benfica en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 7 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.