Nabeschouwing Benfica - Vitória Guimarães (3-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 13 februari 2011 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Benfica het zondag 13 februari 2011 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Benfica - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Vitória Guimarães (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Vitória Guimarães is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Sidnei. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Benfica dat via P. Aimar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Carlos Martins dacht na 90 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Vitória Guimarães
3
0
LIVE Benfica - Vitória Guimarães 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Benfica Doelpunt Sidnei Benfica
46' Wissel Vitória SC Wissel Jorge Ribeiro voor Rui Miguel Vitória SC
49' Doelpunt Benfica Doelpunt P. Aimar Benfica
56' Wissel Vitória SC Wissel Targino voor Renan Teixeira Vitória SC
56' Wissel Vitória SC Wissel João Pedro voor F. Abdelghani Vitória SC
70' Wissel Benfica Wissel Carlos Martins voor P. Aimar Benfica
76' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Alves Vitória SC
81' Wissel Benfica Wissel F. Jara voor J. Saviola Benfica
90' Doelpunt Benfica Doelpunt Carlos Martins Benfica
90' Wissel Benfica Wissel Jardel voor Luisão Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Vitória Guimarães
Opstellingen Benfica - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Benfica - Vitória Guimarães

Benfica en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 10 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Vitória Guimarães slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.