Nabeschouwing Marítimo - Olhanense (4-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 20 maart 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Marítimo het zondag 20 maart 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olhanense.

Via de Marítimo - Olhanense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Olhanense (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Olhanense is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Diawara. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Marítimo dat via S. Benachour dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Benachour dacht na 62 minuten te scoren voor Marítimo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Marítimo via Djalma, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Olhanense
4
0
LIVE Marítimo - Olhanense 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Olhanense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor W. Tiero Olhanense
22' Doelpunt Marítimo Doelpunt B. Diawara Marítimo
43' Doelpunt Marítimo Doelpunt S. Benachour Marítimo
46' Wissel Olhanense Wissel Rui Duarte voor W. Tiero Olhanense
50' Wissel Marítimo Wissel Alonso voor Rafael Miranda Marítimo
51' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor C. Suarez Olhanense
57' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Fernando Alexandre Olhanense
62' Doelpunt Marítimo Doelpunt S. Benachour Marítimo
65' Wissel Olhanense Wissel Cadu voor Fernando Alexandre Olhanense
67' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Briguel Marítimo
71' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Alonso Marítimo
71' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Cadu Olhanense
73' Wissel Marítimo Wissel Tchô voor S. Benachour Marítimo
76' Doelpunt Marítimo Doelpunt Djalma Marítimo
77' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Rui Duarte Olhanense
78' Wissel Marítimo Wissel Edinho voor B. Diawara Marítimo
79' Wissel Olhanense Wissel J. Yontcha voor Dady Olhanense
86' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor V. Roberge Marítimo
89' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Paulo Sergio Olhanense
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Olhanense
Opstellingen Marítimo - Olhanense

Voorbeschouwing Marítimo - Olhanense

Marítimo en Olhanense treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Olhanense in de Primeira Liga vond plaats op 31 oktober 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Olhanense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.