Nabeschouwing Marítimo - União de Leiria (1-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 7 november 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Marítimo het zondag 7 november 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Marítimo - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - União de Leiria (1-1)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Marítimo en União de Leiria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 50e minuut dacht União de Leiria op voorsprong te komen via een doelpunt van Carlão. Helaas voor União de Leiria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Marítimo dat via Kléber dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - União de Leiria
1
1
LIVE Marítimo - União de Leiria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Paulo Sérgio União de Leiria
46' Wissel Marítimo Wissel Djalma voor Kanu Marítimo
50' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Carlão União de Leiria
50' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Briguel Marítimo
52' Doelpunt Marítimo Doelpunt Kléber Marítimo
60' Wissel Marítimo Wissel Rafael Miranda voor Danilo Dias Marítimo
60' Wissel Marítimo Wissel Edivândio voor Tchô Marítimo
69' Wissel União de Leiria Wissel Paulo Vinicius voor S. NGal União de Leiria
78' Wissel União de Leiria Wissel Rúben Brígido voor M. Panandétiguiri União de Leiria
90' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Marcos Paulo União de Leiria
90' Wissel União de Leiria Wissel V. Zahovaiko voor Zhang Chengdong União de Leiria
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - União de Leiria
Opstellingen Marítimo - União de Leiria

Voorbeschouwing Marítimo - União de Leiria

Marítimo en União de Leiria treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 7 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl União de Leiria slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.