Nabeschouwing Nacional - Benfica (2-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Nacional het zaterdag 21 augustus 2010 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Nacional - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Benfica (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Benfica is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Nacional. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Nacional op voorsprong te komen via een doelpunt van Luis Alberto. Helaas voor Nacional werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Nacional dat via Orlando Sá dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Carlos Martins dacht na 90 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Benfica
2
1
LIVE Nacional - Benfica 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Nacional Gele kaart voor R. Mihelič Nacional
42' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
49' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Javi García Benfica
50' Doelpunt Nacional Doelpunt Luis Alberto Nacional
55' Gele kaart Benfica Gele kaart voor J. Saviola Benfica
58' Wissel Benfica Wissel F. Jara voor M. Pereira Benfica
66' Doelpunt Nacional Doelpunt Orlando Sá Nacional
66' Wissel Nacional Wissel I. Todorović voor R. Mihelič Nacional
68' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Luisão Benfica
68' Gele kaart Benfica Gele kaart voor David Luiz Benfica
71' Wissel Benfica Wissel Carlos Martins voor N. Gaitán Benfica
74' Gele kaart Nacional Gele kaart voor D. Skolnik Nacional
76' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Patacas Nacional
77' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Ruben Amorim Benfica
78' Wissel Nacional Wissel Edgar Costa voor Diego Barcellos Nacional
80' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Orlando Sá Nacional
82' Wissel Benfica Wissel Nuno Gomes voor P. Aimar Benfica
84' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ž. Tomašević Nacional
84' Wissel Nacional Wissel Mateus voor Orlando Sá Nacional
90' Doelpunt Benfica Doelpunt Carlos Martins Benfica
90' Gele kaart Nacional Gele kaart voor I. Todorović Nacional
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Carlos Martins Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Benfica
Opstellingen Nacional - Benfica

Voorbeschouwing Nacional - Benfica

Nacional en Benfica treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 14 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 6 keer wist de ploeg van Nacional te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nacional. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.