Nabeschouwing Nacional - União de Leiria (0-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 12 februari 2011 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Nacional het zaterdag 12 februari 2011 om 20:15 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Nacional - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - União de Leiria (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en União de Leiria is geëindigd in een 0-1 overwinning voor União de Leiria. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 44e minuut dacht União de Leiria op voorsprong te komen via een doelpunt van Fabrício. Helaas voor União de Leiria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nacional - União de Leiria
LIVE Nacional - União de Leiria 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Fabrício União de Leiria
58' Wissel Nacional Wissel Anselmo voor D. Skolnik Nacional
58' Wissel Nacional Wissel Mateus voor D. Bodul Nacional
63' Wissel União de Leiria Wissel Cacá voor Fabrício União de Leiria
68' Wissel União de Leiria Wissel S. NGal voor Leandro Lima União de Leiria
75' Wissel Nacional Wissel N. Pečnik voor Claudemir Nacional
76' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Diogo Amado União de Leiria
76' Wissel União de Leiria Wissel Diogo Amado voor João Silva União de Leiria
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - União de Leiria
Opstellingen Nacional - União de Leiria

Voorbeschouwing Nacional - União de Leiria

Nacional en União de Leiria treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 12 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor União de Leiria. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Nacional favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl União de Leiria slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.