Nabeschouwing Nacional - Vitória Guimarães (1-3) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 28 augustus 2010 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Nacional het zaterdag 28 augustus 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Nacional - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Vitória Guimarães (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Vitória Guimarães is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Nacional op voorsprong te komen via een doelpunt van Bruno Amaro. Helaas voor Nacional werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Vitória SC dat via Marcelo Toscano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Marcelo Toscano dacht na 87 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Vitória SC via Marcelo Toscano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Vitória Guimarães
1
3
LIVE Nacional - Vitória Guimarães 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Nacional Wissel Mateus voor Diego Barcellos Nacional
46' Wissel Vitória SC Wissel Freire voor Ricardo Vitória SC
47' Doelpunt Nacional Doelpunt Bruno Amaro Nacional
55' Wissel Vitória SC Wissel Bruno Pereirinha voor João Alves Vitória SC
63' Wissel Nacional Wissel R. Mihelič voor Thiago Gentil Nacional
67' Wissel Vitória SC Wissel João Ribeiro voor Maranhão Vitória SC
68' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Marcelo Toscano Vitória SC
75' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Edgar Silva Vitória SC
79' Wissel Nacional Wissel Edgar Costa voor Anselmo Nacional
81' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Cléber Monteiro Vitória SC
87' Penalty Vitória SC Penalty Marcelo Toscano Vitória SC
90' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Marcelo Toscano Vitória SC
90' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Marcelo Toscano Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Vitória Guimarães
Opstellingen Nacional - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Nacional - Vitória Guimarães

Nacional en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 8 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nacional als Vitória Guimarães wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.