Nabeschouwing Nacional - Vitória Setúbal (1-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 31 oktober 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Nacional het zondag 31 oktober 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal.

Via de Nacional - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Vitória Setúbal (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Vitória Setúbal is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nacional. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 25e minuut dacht Nacional op voorsprong te komen via een doelpunt van Orlando Sá. Helaas voor Nacional werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Vitória Setúbal
1
0
LIVE Nacional - Vitória Setúbal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Nacional Doelpunt Orlando Sá Nacional
36' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Miguelito Vitória FC
46' Wissel Vitória FC Wissel Jaílson voor Henrique Vitória FC
46' Wissel Vitória FC Wissel Zeca voor Michel Bertasso Vitória FC
53' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Claudemir Nacional
56' Wissel Nacional Wissel Bruno Amaro voor N. Pečnik Nacional
56' Wissel Nacional Wissel João Aurélio voor Edgar Costa Nacional
64' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Orlando Sá Nacional
65' Wissel Vitória FC Wissel Sassá voor Silva Vitória FC
76' Wissel Nacional Wissel Diego Barcellos voor Orlando Sá Nacional
90' Gele kaart Nacional Gele kaart voor D. Stojanović Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Vitória Setúbal
Opstellingen Nacional - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Nacional - Vitória Setúbal

Nacional en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 28 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Nacional favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.