Nabeschouwing Naval 1º de Maio - Beira-Mar (2-2) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 20 maart 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Naval 1º de Maio het zondag 20 maart 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal José Bento Pessoa (Figueira da Foz) in Figueira da Foz.

Via de Naval 1º de Maio - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Naval 1º de Maio - Beira-Mar (2-2)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Naval 1º de Maio en Beira-Mar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 23e minuut dacht Beira-Mar op voorsprong te komen via een doelpunt van Leandro Tatu. Helaas voor Beira-Mar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Beira-Mar dat via Artur dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Manuel Curto dacht na 82 minuten te scoren voor Naval 1º de Maio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Naval 1º de Maio via Manuel Curto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut moest Beira-Mar verder met een man minder, nadat Yohan Tavares een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Naval 1º de Maio - Beira-Mar
2
2
LIVE Naval 1º de Maio - Beira-Mar 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Naval 1º de Maio - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Leandro Tatu Beira-Mar
26' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Hugo Beira-Mar
45' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Artur Beira-Mar
51' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Élio Martins Beira-Mar
65' Wissel Naval 1º de Maio Wissel João Pedro voor Marinho Naval 1º de Maio
66' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Camora Naval 1º de Maio
66' Wissel Naval 1º de Maio Wissel Bruno Moraes voor Fábio Júnior Naval 1º de Maio
77' Wissel Naval 1º de Maio Wissel Giuliano voor K. Gomis Naval 1º de Maio
78' Wissel Beira-Mar Wissel Wang Gang voor Artur Beira-Mar
81' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Renan Beira-Mar
82' Penalty Naval 1º de Maio Penalty Manuel Curto Naval 1º de Maio
87' Penalty Naval 1º de Maio Penalty Manuel Curto Naval 1º de Maio
87' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Yohan Tavares Beira-Mar
87' Wissel Beira-Mar Wissel Ruben Lima voor Leandro Tatu Beira-Mar
90' Tweede gele kaart Beira-Mar Tweede gele kaart voor Yohan Tavares Beira-Mar
90' Wissel Beira-Mar Wissel Jaime voor I. Yartey Beira-Mar
Video hoogtepunten en samenvatting Naval 1º de Maio - Beira-Mar
Opstellingen Naval 1º de Maio - Beira-Mar

Voorbeschouwing Naval 1º de Maio - Beira-Mar

Naval 1º de Maio en Beira-Mar treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Naval 1º de Maio en Beira-Mar in de Primeira Liga vond plaats op 31 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beira-Mar. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Naval 1º de Maio favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Beira-Mar slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.