Nabeschouwing Naval 1º de Maio - Porto (0-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 14 augustus 2010 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Naval 1º de Maio het zaterdag 14 augustus 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal José Bento Pessoa (Figueira da Foz) in Figueira da Foz.

Via de Naval 1º de Maio - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Naval 1º de Maio - Porto (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Naval 1º de Maio en Porto is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 84e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van Hulk. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Naval 1º de Maio - Porto
LIVE Naval 1º de Maio - Porto 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Naval 1º de Maio - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Rogério Conceição Naval 1º de Maio
45' Gele kaart Porto Gele kaart voor João Moutinho Porto
61' Wissel Naval 1º de Maio Wissel Camora voor Marinho Naval 1º de Maio
61' Wissel Porto Wissel F. Guarín voor Silvestre Varela Porto
64' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Carlitos Naval 1º de Maio
67' Gele kaart Porto Gele kaart voor Hulk Porto
72' Wissel Naval 1º de Maio Wissel Giuliano voor Hugo Machado Naval 1º de Maio
73' Wissel Porto Wissel C. Rodríguez voor F. Belluschi Porto
75' Gele kaart Porto Gele kaart voor F. Guarín Porto
82' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Jonathas Naval 1º de Maio
82' Wissel Naval 1º de Maio Wissel E. Rojas voor R. Prévitali Naval 1º de Maio
84' Penalty Porto Penalty Hulk Porto
87' Wissel Porto Wissel Souza voor João Moutinho Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Naval 1º de Maio - Porto
Opstellingen Naval 1º de Maio - Porto

Voorbeschouwing Naval 1º de Maio - Porto

Naval 1º de Maio en Porto treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Naval 1º de Maio en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 7 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 8 keer wist de ploeg van Naval 1º de Maio te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Naval 1º de Maio. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.