Nabeschouwing Olhanense - Beira-Mar (1-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 14 november 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Olhanense het zondag 14 november 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar.

Via de Olhanense - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Beira-Mar (1-1)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Olhanense en Beira-Mar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 10e minuut dacht Olhanense op voorsprong te komen via een doelpunt van Adilson. Helaas voor Olhanense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Beira-Mar dat via Renan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Beira-Mar
1
1
LIVE Olhanense - Beira-Mar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Olhanense Doelpunt Adilson Olhanense
28' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor João Luiz Beira-Mar
39' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Carlos Fernandes Olhanense
39' Wissel Olhanense Wissel Ismaily voor Carlos Fernandes Olhanense
46' Wissel Beira-Mar Wissel Wilson Eduardo voor João Luiz Beira-Mar
64' Wissel Olhanense Wissel J. Yontcha voor Adilson Olhanense
68' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Paulo Sergio Olhanense
69' Wissel Olhanense Wissel Rui Duarte voor Lulinha Olhanense
74' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Renan Beira-Mar
74' Wissel Beira-Mar Wissel Rui Varela voor Rui Sampaio Beira-Mar
81' Wissel Beira-Mar Wissel Ruben Lima voor Leandro Tatu Beira-Mar
90' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Renan Beira-Mar