Nabeschouwing Olhanense - Portimonense (2-0) || Primeira Liga 2010/2011

Vrijdag 17 september 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Olhanense het vrijdag 17 september 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Portimonense.

Via de Olhanense - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Portimonense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en Portimonense is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Olhanense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Olhanense op voorsprong te komen via een doelpunt van Paulo Sergio. Helaas voor Olhanense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Olhanense dat via Djalmir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut kreeg Ivanildo van Portimonense voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Portimonense de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Portimonense
2
0
LIVE Olhanense - Portimonense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Olhanense Doelpunt Paulo Sergio Olhanense
30' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Vinicius Olhanense
39' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ivanildo Portimonense
50' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Soares Portimonense
50' Wissel Olhanense Wissel Djalmir voor J. Yontcha Olhanense
52' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Maurício Olhanense
56' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Silva Portimonense
57' Penalty Olhanense Penalty Djalmir Olhanense
61' Wissel Portimonense Wissel Á. Peña voor Soares Portimonense
61' Wissel Portimonense Wissel Lito voor Pedro Silva Portimonense
64' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Delson Olhanense
72' Wissel Portimonense Wissel Renatinho voor Candeias Portimonense
75' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Carlos Fernandes Olhanense
75' Tweede gele kaart Portimonense Tweede gele kaart voor Ivanildo Portimonense
75' Wissel Olhanense Wissel Rui Duarte voor Lulinha Olhanense
79' Wissel Olhanense Wissel Toy voor Jorge Gonçalves Olhanense