Nabeschouwing Olhanense - Sporting Braga (0-2) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 27 maart 2011 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Olhanense het zondag 27 maart 2011 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Olhanense - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Sporting Braga (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en Sporting Braga is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Alan. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut moest Ricardo Batista van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Olhanense verder met een speler minder. Alan dacht na 90 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Sporting Braga
LIVE Olhanense - Sporting Braga 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Alan Sporting Braga
32' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor C. Suarez Olhanense
46' Wissel Olhanense Wissel Cadu voor Carlos Fernandes Olhanense
58' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Maurício Olhanense
63' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Artur Moraes Sporting Braga
64' Wissel Olhanense Wissel Djalmir voor Paulo Sergio Olhanense
67' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Rui Duarte Olhanense
68' Wissel Olhanense Wissel W. Tiero voor André Olhanense
68' Wissel Sporting Braga Wissel Hélder Barbosa voor Ukra Sporting Braga
73' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor U. Echiejile Sporting Braga
87' Wissel Sporting Braga Wissel Leandro Salino voor Paulo César Sporting Braga
89' Rode kaart Olhanense Rode kaart voor Ricardo Batista Olhanense
90' Penalty Sporting Braga Penalty Alan Sporting Braga
91' Wissel Sporting Braga Wissel A. Meyong voor Lima Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - Sporting Braga
Opstellingen Olhanense - Sporting Braga

Voorbeschouwing Olhanense - Sporting Braga

Olhanense en Sporting Braga treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 23 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 3 keer wist de ploeg van Olhanense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olhanense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.