Nabeschouwing Olhanense - União de Leiria (1-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 29 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Olhanense het zondag 29 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Olhanense - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - União de Leiria (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en União de Leiria is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olhanense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut dacht Olhanense op voorsprong te komen via een doelpunt van Nuno Piloto. Helaas voor Olhanense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - União de Leiria
1
0
LIVE Olhanense - União de Leiria 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Olhanense Doelpunt Nuno Piloto Olhanense
38' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Zhang Chengdong União de Leiria
46' Wissel União de Leiria Wissel Silas voor V. Zahovaiko União de Leiria
47' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Diogo Amado União de Leiria
50' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Maurício Olhanense
57' Wissel União de Leiria Wissel S. NGal voor Diogo Amado União de Leiria
64' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Marcelo Moretto Olhanense
67' Wissel União de Leiria Wissel Rúben Brígido voor Ricardo Pateiro União de Leiria
69' Wissel Olhanense Wissel Toy voor Jorge Gonçalves Olhanense
79' Wissel Olhanense Wissel Delson voor J. Yontcha Olhanense
80' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Carlão União de Leiria
85' Wissel Olhanense Wissel Djalmir voor Nuno Piloto Olhanense
95' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor M. Tall União de Leiria
90' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Djalmir Olhanense
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - União de Leiria
Opstellingen Olhanense - União de Leiria

Voorbeschouwing Olhanense - União de Leiria

Olhanense en União de Leiria treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 30 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor União de Leiria. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is União de Leiria favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olhanense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olhanense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.