Nabeschouwing Olhanense - Vitória Setúbal (3-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 2 oktober 2010 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Olhanense het zaterdag 2 oktober 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal.

Via de Olhanense - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Vitória Setúbal (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en Vitória Setúbal is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Olhanense. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Olhanense op voorsprong te komen via een doelpunt van Maurício. Helaas voor Olhanense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Olhanense dat via João Gonçalves dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ricardo Silva dacht na 57 minuten te scoren voor Vitória FC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Olhanense via Jardel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Vitória Setúbal
3
1
LIVE Olhanense - Vitória Setúbal 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Silva Vitória FC
10' Doelpunt Olhanense Doelpunt Maurício Olhanense
19' Wissel Olhanense Wissel Rui Duarte voor Delson Olhanense
36' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Anderson do Ó Vitória FC
37' Doelpunt Olhanense Doelpunt João Gonçalves Olhanense
38' Wissel Vitória FC Wissel Zeca voor Anderson do Ó Vitória FC
41' Wissel Vitória FC Wissel Bruno Gallo voor José Pedro Vitória FC
44' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Hugo Leal Vitória FC
46' Wissel Vitória FC Wissel Paulo Regula voor Silva Vitória FC
57' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Ricardo Silva Vitória FC
59' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor João Gonçalves Olhanense
66' Wissel Olhanense Wissel Mexer voor Cadu Olhanense
70' Doelpunt Olhanense Doelpunt Jardel Olhanense
75' Wissel Olhanense Wissel Djalmir voor Adilson Olhanense
76' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Marcelo Moretto Olhanense
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - Vitória Setúbal
Opstellingen Olhanense - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Olhanense - Vitória Setúbal

Olhanense en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 3 april 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Olhanense en Vitória Setúbal eindigde namelijk in een gelijkspel.