Nabeschouwing Paços de Ferreira - Benfica (1-5) || Primeira Liga 2010/2011

Maandag 21 maart 2011 - 21:45 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Paços de Ferreira het maandag 21 maart 2011 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Benfica (1-5)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Benfica is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Cardozo. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Benfica dat via P. Aimar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Gaitán dacht na 25 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 28e minuut scoorde Paços de Ferreira via L. Carole, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 41e minuut moest Paços de Ferreira verder met een man minder, nadat J. Cohene een tweede gele kaart kreeg. In de 82e minuut scoorde Nuno Gomes namens Benfica. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek Nuno Gomes te scoren voor Benfica, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Benfica
1
5
LIVE Paços de Ferreira - Benfica 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Cohene Paços de Ferreira
5' Penalty Benfica Penalty O. Cardozo Benfica
13' Doelpunt Benfica Doelpunt P. Aimar Benfica
25' Doelpunt Benfica Doelpunt N. Gaitán Benfica
28' Eigen doelpunt Paços de Ferreira Eigen doelpunt L. Carole Paços de Ferreira
37' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Maykon Paços de Ferreira
41' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor J. Cohene Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel Bura voor Bruno di Paula Paços de Ferreira
61' Wissel Paços de Ferreira Wissel Caetano voor Nélson Oliveira Paços de Ferreira
65' Wissel Benfica Wissel César Peixoto voor O. Cardozo Benfica
69' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Baiano Paços de Ferreira
71' Wissel Paços de Ferreira Wissel P. Amond voor Pizzi Paços de Ferreira
71' Wissel Benfica Wissel Carlos Martins voor N. Gaitán Benfica
77' Wissel Benfica Wissel Nuno Gomes voor J. Saviola Benfica
82' Doelpunt Benfica Doelpunt Nuno Gomes Benfica
91' Doelpunt Benfica Doelpunt Nuno Gomes Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Benfica
Opstellingen Paços de Ferreira - Benfica

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Benfica

Paços de Ferreira en Benfica treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 29 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 7 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.