Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense (2-2) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 29 augustus 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Paços de Ferreira het zondag 29 augustus 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense (2-2)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Paços de Ferreira en Portimonense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 44e minuut dacht Portimonense op voorsprong te komen via een doelpunt van Ivanildo. Helaas voor Portimonense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Paços de Ferreira dat via Jorginho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. André Pinto dacht na 55 minuten te scoren voor Portimonense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Paços de Ferreira via Pizzi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Portimonense
2
2
LIVE Paços de Ferreira - Portimonense 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Portimonense Doelpunt Ivanildo Portimonense
48' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Jorginho Paços de Ferreira
51' Wissel Portimonense Wissel Elias voor Aragoney Portimonense
55' Doelpunt Portimonense Doelpunt André Pinto Portimonense
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel Pizzi voor David Simao Paços de Ferreira
63' Wissel Portimonense Wissel Pelembe voor C. Kadi Portimonense
68' Wissel Paços de Ferreira Wissel Nuno Santos voor Samuel Paços de Ferreira
74' Wissel Portimonense Wissel Nilson voor Candeias Portimonense
75' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Pizzi Paços de Ferreira
75' Wissel Paços de Ferreira Wissel Lucas voor Manuel José Paços de Ferreira
77' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ricardo Pessoa Portimonense
84' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Di Fábio Portimonense
91' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Jumisse Portimonense