Nabeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal (2-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 26 februari 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Paços de Ferreira het zaterdag 26 februari 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Vitória Setúbal is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Paços de Ferreira op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Rondón. Helaas voor Paços de Ferreira werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Paços de Ferreira dat via Filipe Anunciacao dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Vitória Setúbal
2
0
LIVE Paços de Ferreira - Vitória Setúbal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt M. Rondón Paços de Ferreira
28' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor André Leão Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel Bruno di Paula voor M. Rondón Paços de Ferreira
46' Wissel Vitória FC Wissel Jaílson voor Silva Vitória FC
55' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Brasão Vitória FC
56' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Claudio Pitbull Vitória FC
67' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Filipe Anunciacao Paços de Ferreira
68' Wissel Paços de Ferreira Wissel P. Amond voor Nélson Oliveira Paços de Ferreira
70' Wissel Vitória FC Wissel William voor Ricardo Silva Vitória FC
74' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Neca Vitória FC
79' Wissel Paços de Ferreira Wissel Caetano voor Pizzi Paços de Ferreira
81' Wissel Vitória FC Wissel José Pedro voor Brasão Vitória FC
90' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Anderson do Ó Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Vitória Setúbal
Opstellingen Paços de Ferreira - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal

Paços de Ferreira en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 27 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.