Nabeschouwing Portimonense - Beira-Mar (1-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 26 september 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Portimonense het zondag 26 september 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Portimonense SC (Portimão) in Portimão.

Via de Portimonense - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Beira-Mar (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Beira-Mar is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Portimonense op voorsprong te komen via een doelpunt van Á. Peña. Helaas voor Portimonense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Portimonense - Beira-Mar
1
0
LIVE Portimonense - Beira-Mar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Di Fábio Portimonense
34' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor João Paulo Portimonense
45' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor André Marques Beira-Mar
46' Wissel Portimonense Wissel Á. Peña voor Nilson Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Dong Fangzhuo voor Pelembe Portimonense
52' Doelpunt Portimonense Doelpunt Á. Peña Portimonense
58' Wissel Beira-Mar Wissel Alex Maranhão voor André Marques Beira-Mar
68' Wissel Beira-Mar Wissel Rui Varela voor João Luiz Beira-Mar
75' Wissel Beira-Mar Wissel Leandro Tatu voor Ronny Beira-Mar
76' Wissel Portimonense Wissel Elias voor Pedro Moreira Portimonense
81' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Silva Portimonense
90' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Jumisse Portimonense