Nabeschouwing Porto - Benfica (5-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 7 november 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Porto het zondag 7 november 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Porto - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Benfica (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Benfica is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van Silvestre Varela. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Porto dat via R. Falcao dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Falcao dacht na 29 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 68e minuut werd Luisão van Benfica met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Benfica het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 81 minuten spelen wist Porto via Hulk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde Hulk namens Porto. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Porto - Benfica
5
0
LIVE Porto - Benfica 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Porto Doelpunt Silvestre Varela Porto
13' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
20' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Carlos Martins Benfica
25' Doelpunt Porto Doelpunt R. Falcao Porto
29' Doelpunt Porto Doelpunt R. Falcao Porto
45' Gele kaart Porto Gele kaart voor Á. Pereira Porto
46' Wissel Benfica Wissel N. Gaitán voor Sidnei Benfica
65' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Javi García Benfica
68' Rode kaart Benfica Rode kaart voor Luisão Benfica
73' Wissel Benfica Wissel Roderick voor Carlos Martins Benfica
76' Gele kaart Benfica Gele kaart voor E. Salvio Benfica
80' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Fábio Coentrão Benfica
80' Wissel Benfica Wissel Ruben Amorim voor E. Salvio Benfica
81' Penalty Porto Penalty Hulk Porto
81' Wissel Porto Wissel Rúben Micael voor F. Belluschi Porto
82' Gele kaart Porto Gele kaart voor Hulk Porto
84' Wissel Porto Wissel J. Rodríguez voor Silvestre Varela Porto
85' Gele kaart Porto Gele kaart voor João Moutinho Porto
87' Wissel Porto Wissel Walter voor F. Guarín Porto
90' Doelpunt Porto Doelpunt Hulk Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Benfica
Opstellingen Porto - Benfica

Voorbeschouwing Porto - Benfica

Porto en Benfica treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 2 mei 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Benfica slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.