Nabeschouwing Porto - Olhanense (2-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 25 september 2010 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Porto het zaterdag 25 september 2010 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Olhanense.

Via de Porto - Olhanense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Olhanense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Olhanense is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 23e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Otamendi. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Porto dat via Hulk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Porto - Olhanense
2
0
LIVE Porto - Olhanense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Olhanense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Porto Doelpunt N. Otamendi Porto
27' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Delson Olhanense
45' Doelpunt Porto Doelpunt Hulk Porto
46' Wissel Olhanense Wissel Lulinha voor Delson Olhanense
51' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Vinicius Olhanense
64' Gele kaart Porto Gele kaart voor Á. Pereira Porto
67' Gele kaart Porto Gele kaart voor Hulk Porto
68' Wissel Porto Wissel Rúben Micael voor Hulk Porto
73' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Djalmir Olhanense
75' Wissel Porto Wissel Walter voor R. Falcao Porto
77' Wissel Olhanense Wissel Adilson voor Vinicius Olhanense
77' Wissel Olhanense Wissel Ismaily voor Djalmir Olhanense
80' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Carlos Fernandes Olhanense
81' Wissel Porto Wissel Souza voor F. Belluschi Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Olhanense
Opstellingen Porto - Olhanense

Voorbeschouwing Porto - Olhanense

Porto en Olhanense treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Olhanense in de Primeira Liga vond plaats op 6 maart 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olhanense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.