Nabeschouwing Rio Ave - Académica (2-2) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 19 september 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Rio Ave het zondag 19 september 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Académica.

Via de Rio Ave - Académica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Académica (2-2)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Rio Ave en Académica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 28e minuut dacht Rio Ave op voorsprong te komen via een doelpunt van João Tomás. Helaas voor Rio Ave werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut moest D. Addy van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Académica verder met een speler minder. Diogo Valente dacht na 51 minuten te scoren voor Académica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde Rio Ave via João Tomás, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Académica via M. Sougou de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Académica
2
2
LIVE Rio Ave - Académica 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Académica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Rio Ave Doelpunt João Tomás Rio Ave
40' Rode kaart Académica Rode kaart voor D. Addy Académica
42' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
45' Gele kaart Académica Gele kaart voor Orlando Académica
46' Wissel Académica Wissel Amoreirinha voor Miguel Fidalgo Académica
50' Gele kaart Académica Gele kaart voor Diogo Valente Académica
51' Doelpunt Académica Doelpunt Diogo Valente Académica
55' Doelpunt Rio Ave Doelpunt João Tomás Rio Ave
62' Doelpunt Académica Doelpunt M. Sougou Académica
63' Gele kaart Académica Gele kaart voor M. Sougou Académica
63' Wissel Rio Ave Wissel Bruno Gama voor Yazalde Rio Ave
67' Wissel Rio Ave Wissel Cicero voor Wires Rio Ave
76' Wissel Académica Wissel Júnior Paraíba voor Diogo Valente Académica
81' Wissel Rio Ave Wissel Braga voor Tarantini Rio Ave
81' Wissel Académica Wissel Diogo Gomes voor Diogo Académica
85' Gele kaart Académica Gele kaart voor Diogo Gomes Académica
90' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Gaspar Rio Ave
90' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Saulo Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Académica
Opstellingen Rio Ave - Académica

Voorbeschouwing Rio Ave - Académica

Rio Ave en Académica treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Académica in de Primeira Liga vond plaats op 28 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rio Ave als Académica wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.