Nabeschouwing Rio Ave - Beira-Mar (1-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 5 december 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Rio Ave het zondag 5 december 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar.

Via de Rio Ave - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Beira-Mar (1-1)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Rio Ave en Beira-Mar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 48e minuut dacht Rio Ave op voorsprong te komen via een doelpunt van Yazalde. Helaas voor Rio Ave werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Beira-Mar dat via Leandro Tatu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Beira-Mar
1
1
LIVE Rio Ave - Beira-Mar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor André Marques Beira-Mar
48' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Yazalde Rio Ave
51' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Leandro Tatu Beira-Mar
64' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Rui Sampaio Beira-Mar
70' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Kanu Beira-Mar
76' Wissel Beira-Mar Wissel Ronny voor Leandro Tatu Beira-Mar
77' Wissel Rio Ave Wissel Cicero voor Bruno Gama Rio Ave
78' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Wires Rio Ave
85' Wissel Rio Ave Wissel Braga voor Zé Gomes Rio Ave
86' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Gaspar Rio Ave
90' Wissel Beira-Mar Wissel Yohan Tavares voor João Luiz Beira-Mar