Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Guimarães (2-3) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 22 januari 2011 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Rio Ave het zaterdag 22 januari 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Rio Ave - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Guimarães (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Vitória Guimarães is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Edgar Silva. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut kreeg Saulo van Rio Ave voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rio Ave de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. João Tomás dacht na 50 minuten te scoren voor Rio Ave, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 60e minuut moest Rio Ave verder met een man minder, nadat Éder een tweede gele kaart kreeg. Na 68 minuten spelen wist Vitória SC via Douglas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut scoorde João Tomás namens Rio Ave. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 88 minuten kon Vitor Gomes van Rio Ave vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving. In de 90e minuut leek Edgar Silva te scoren voor Vitória SC, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Vitória Guimarães
2
3
LIVE Rio Ave - Vitória Guimarães 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Éder Rio Ave
9' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Edgar Silva Vitória SC
27' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Vitor Gomes Rio Ave
34' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Saulo Rio Ave
36' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Ricardo Vitória SC
39' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Alves Vitória SC
44' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Ricardo Chaves Rio Ave
46' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Saulo Rio Ave
50' Doelpunt Rio Ave Doelpunt João Tomás Rio Ave
50' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Freire Vitória SC
60' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Éder Rio Ave
60' Wissel Vitória SC Wissel Rui Miguel voor João Ribeiro Vitória SC
61' Wissel Vitória SC Wissel Maranhão voor Jorge Ribeiro Vitória SC
64' Wissel Rio Ave Wissel Milhazes voor Bruno Gama Rio Ave
67' Wissel Vitória SC Wissel Douglas voor Cléber Monteiro Vitória SC
68' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Douglas Vitória SC
77' Doelpunt Rio Ave Doelpunt João Tomás Rio Ave
81' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Alex Vitória SC
84' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rui Miguel Vitória SC
85' Wissel Rio Ave Wissel Braga voor Tiago Pinto Rio Ave
88' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Vitor Gomes Rio Ave
90' Penalty Vitória SC Penalty Edgar Silva Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Vitória Guimarães
Opstellingen Rio Ave - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Rio Ave - Vitória Guimarães

Rio Ave en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 23 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rio Ave als Vitória Guimarães wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.