Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal (2-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 3 april 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Rio Ave het zondag 3 april 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal.

Via de Rio Ave - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Vitória Setúbal is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Rio Ave op voorsprong te komen via een doelpunt van Yazalde. Helaas voor Rio Ave werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Rio Ave dat via Saulo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Vitória Setúbal
2
0
LIVE Rio Ave - Vitória Setúbal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Sassá Vitória FC
23' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Yazalde Rio Ave
28' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ney Santos Vitória FC
32' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Bruno Gama Rio Ave
45' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Vitor Gomes Rio Ave
46' Wissel Vitória FC Wissel Claudio Pitbull voor Tengarrinha Vitória FC
53' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Zeca Vitória FC
60' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Anderson do Ó Vitória FC
70' Wissel Vitória FC Wissel Henrique voor Sassá Vitória FC
74' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor João Tomás Rio Ave
74' Wissel Vitória FC Wissel William voor Ney Santos Vitória FC
77' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Gaspar Rio Ave
81' Wissel Rio Ave Wissel Sidnei voor Bruno Gama Rio Ave
87' Wissel Rio Ave Wissel Saulo voor João Tomás Rio Ave
90' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Saulo Rio Ave
94' Wissel Rio Ave Wissel Júlio Alves voor Braga Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Vitória Setúbal
Opstellingen Rio Ave - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal

Rio Ave en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 5 november 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Rio Ave favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.