Nabeschouwing Sporting Braga - Portimonense (3-1) || Primeira Liga 2010/2011

Vrijdag 13 augustus 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Sporting Braga het vrijdag 13 augustus 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Portimonense.

Via de Sporting Braga - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Portimonense (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Portimonense is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Matheus Nascimento. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Sporting Braga dat via Paulo César dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Elias dacht na 55 minuten te scoren voor Portimonense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Sporting Braga via Leandro Salino, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Portimonense
3
1
LIVE Sporting Braga - Portimonense 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Alan Sporting Braga
24' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Di Fábio Portimonense
28' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Matheus Nascimento Sporting Braga
36' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Moisés Moura Sporting Braga
45' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulo César Sporting Braga
46' Wissel Portimonense Wissel Á. Peña voor Pedro Moreira Portimonense
50' Wissel Portimonense Wissel Pires voor C. Kadi Portimonense
53' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pelembe Portimonense
55' Doelpunt Portimonense Doelpunt Elias Portimonense
56' Wissel Sporting Braga Wissel L. Aguiar voor Lima Sporting Braga
70' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Á. Peña Portimonense
71' Wissel Portimonense Wissel Pedro Moita voor Elias Portimonense
79' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Miguel Garcia Sporting Braga
81' Wissel Sporting Braga Wissel Elton voor Matheus Nascimento Sporting Braga
83' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Leandro Salino Sporting Braga
84' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Vandinho Sporting Braga
86' Wissel Sporting Braga Wissel A. Madrid voor Paulo César Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Portimonense
Opstellingen Sporting Braga - Portimonense

Voorbeschouwing Sporting Braga - Portimonense

Sporting Braga en Portimonense treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Portimonense elkaar treffen in de Primeira Liga.