Nabeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães (3-1) || Primeira Liga 2010/2011

Maandag 11 april 2011 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Sporting Braga het maandag 11 april 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Sporting Braga - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Vitória Guimarães is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 62e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Paulão. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Sporting Braga dat via Ukra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Alan dacht na 77 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 96e minuut scoorde Vitória SC via Edgar Silva, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Vitória Guimarães
3
1
LIVE Sporting Braga - Vitória Guimarães 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Sílvio Sporting Braga
44' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Paulo Vitória SC
46' Wissel Sporting Braga Wissel Alan voor Hélder Barbosa Sporting Braga
46' Wissel Vitória SC Wissel Edgar Silva voor Rafa Vitória SC
55' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Jorge Ribeiro Vitória SC
57' Wissel Vitória SC Wissel Rui Miguel voor Jorge Ribeiro Vitória SC
62' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulão Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel A. Meyong voor Lima Sporting Braga
64' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ukra Sporting Braga
66' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rui Miguel Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel F. Abdelghani voor Renan Teixeira Vitória SC
76' Wissel Sporting Braga Wissel Vandinho voor Hugo Viana Sporting Braga
77' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Alan Sporting Braga
80' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Anderson Santana Vitória SC
96' Penalty Vitória SC Penalty Edgar Silva Vitória SC
95' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Kaká Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Vitória Guimarães
Opstellingen Sporting Braga - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães

Sporting Braga en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 13 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sporting Braga als Vitória Guimarães wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.