Nabeschouwing Sporting CP - Nacional (1-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 26 september 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Sporting CP het zondag 26 september 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Nacional (1-1)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Sporting CP en Nacional geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 65e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van Carlos Saleiro. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Nacional dat via Danielson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Nacional
1
1
LIVE Sporting CP - Nacional 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sporting CP Wissel Diogo Salomão voor Liédson Sporting CP
46' Wissel Sporting CP Wissel Carlos Saleiro voor Yannick Djaló Sporting CP
49' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Carlos Saleiro Sporting CP
65' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Carlos Saleiro Sporting CP
65' Wissel Nacional Wissel Anselmo voor Orlando Sá Nacional
66' Wissel Nacional Wissel R. Mihelič voor Thiago Gentil Nacional
72' Wissel Nacional Wissel Bruno Amaro voor N. Pečnik Nacional
79' Doelpunt Nacional Doelpunt Danielson Nacional
82' Wissel Sporting CP Wissel M. Fernández voor André Santos Sporting CP
85' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Fernández Sporting CP
90' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Vukčević Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Nacional
Opstellingen Sporting CP - Nacional

Voorbeschouwing Sporting CP - Nacional

Sporting CP en Nacional treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 16 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Nacional slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.