Nabeschouwing Sporting CP - Olhanense (0-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 11 september 2010 - 20:15 uur



In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Sporting CP het zaterdag 11 september 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Olhanense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Olhanense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Olhanense (0-0)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Sporting CP en Olhanense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Olhanense
LIVE Sporting CP - Olhanense 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Olhanense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Daniel Carriço Sporting CP
46' Wissel Olhanense Wissel Lulinha voor Delson Olhanense
52' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Marcelo Moretto Olhanense
57' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Maniche Sporting CP
57' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Paulo Sergio Olhanense
59' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor J. Yontcha Olhanense
64' Wissel Sporting CP Wissel Carlos Saleiro voor Yannick Djaló Sporting CP
64' Wissel Sporting CP Wissel S. Vukčević voor M. Fernández Sporting CP
73' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Lulinha Olhanense
74' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Jardel Olhanense
77' Wissel Olhanense Wissel Adilson voor J. Yontcha Olhanense
84' Wissel Sporting CP Wissel Hélder Postiga voor Nuno Coelho Sporting CP
85' Wissel Olhanense Wissel Mexer voor João Gonçalves Olhanense
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Olhanense
Opstellingen Sporting CP - Olhanense

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting CP - Olhanense

Sporting CP en Olhanense treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Olhanense in de Primeira Liga vond plaats op 20 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olhanense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting CP 1
Winst Olhanense 0
Gelijkspel 1
Totaal 2
Tags
Sporting CP - Olhanense Opstelling Sporting CP Opstelling Olhanense Live Sporting CP - Olhanense Live Sporting CP - Olhanense kijken Sporting CP - Olhanense kijken Live Sporting CP - Olhanense stream Sporting CP - Olhanense Fox Sports Nabeschouwing Sporting CP - Olhanense Uitslag Sporting CP - Olhanense Statistieken Sporting CP - Olhanense Primeira Liga 2010/2011 Sporting CP - Olhanense wedden Sporting CP - Olhanense gokken Sporting CP - Olhanense Unibet