Nabeschouwing União de Leiria - Marítimo (1-3) || Primeira Liga 2010/2011

Vrijdag 1 april 2011 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt União de Leiria het vrijdag 1 april 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Marítimo.

Via de União de Leiria - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing União de Leiria - Marítimo (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen União de Leiria en Marítimo is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Paulo Vinicius van União de Leiria. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 14e minuut het veld moest verlaten. In de 38e minuut was het Marítimo dat via Kléber dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 51e minuut kreeg Alonso van Marítimo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Marítimo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 58e minuut scoorde Marítimo via Djalma, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist União de Leiria via João Silva de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut scoorde Kléber namens Marítimo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken União de Leiria - Marítimo
1
3
LIVE União de Leiria - Marítimo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd União de Leiria - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Paulo Vinicius União de Leiria
14' Tweede gele kaart União de Leiria Tweede gele kaart voor Paulo Vinicius União de Leiria
19' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Rafael Miranda Marítimo
20' Wissel União de Leiria Wissel Bruno Miguel voor Rodrigo Silva União de Leiria
21' Wissel Marítimo Wissel Alonso voor Roberto Marítimo
32' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Briguel Marítimo
38' Doelpunt Marítimo Doelpunt Kléber Marítimo
39' Wissel União de Leiria Wissel Rúben Brígido voor Cacá União de Leiria
49' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Bruno Miguel União de Leiria
49' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Alonso Marítimo
51' Tweede gele kaart Marítimo Tweede gele kaart voor Alonso Marítimo
58' Doelpunt Marítimo Doelpunt Djalma Marítimo
62' Wissel União de Leiria Wissel Fabrício voor M. Iturra União de Leiria
63' Doelpunt União de Leiria Doelpunt João Silva União de Leiria
66' Doelpunt Marítimo Doelpunt Kléber Marítimo
69' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Ricardo Pateiro União de Leiria
82' Wissel Marítimo Wissel Tchô voor S. Benachour Marítimo
84' Wissel Marítimo Wissel Edinho voor Kléber Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting União de Leiria - Marítimo
Opstellingen União de Leiria - Marítimo

Voorbeschouwing União de Leiria - Marítimo

União de Leiria en Marítimo treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen União de Leiria en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 7 november 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 5 keer wist de ploeg van União de Leiria te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor União de Leiria. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.