Nabeschouwing União de Leiria - Sporting Braga (3-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 4 december 2010 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt União de Leiria het zaterdag 4 december 2010 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de União de Leiria - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing União de Leiria - Sporting Braga (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen União de Leiria en Sporting Braga is geëindigd in een 3-1 overwinning voor União de Leiria. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Matheus Nascimento. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut moest Miguel Garcia van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting Braga verder met een speler minder. Carlão dacht na 20 minuten te scoren voor União de Leiria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 27e minuut scoorde União de Leiria via Carlão, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 84e minuut werd Matheus Nascimento van Sporting Braga met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor União de Leiria met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 88e minuut scoorde Silas namens União de Leiria. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het Marcio Mossoró van Sporting Braga die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken União de Leiria - Sporting Braga
3
1
LIVE União de Leiria - Sporting Braga 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd União de Leiria - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Matheus Nascimento Sporting Braga
9' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Carlão União de Leiria
13' Wissel Sporting Braga Wissel Miguel Garcia voor U. Echiejile Sporting Braga
19' Rode kaart Sporting Braga Rode kaart voor Miguel Garcia Sporting Braga
20' Penalty União de Leiria Penalty Carlão União de Leiria
22' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Sílvio Sporting Braga
27' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Carlão União de Leiria
33' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Ricardo Pateiro União de Leiria
36' Wissel Sporting Braga Wissel Paulo César voor Lima Sporting Braga
45' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Paulo César Sporting Braga
46' Wissel União de Leiria Wissel Leandro Lima voor Ricardo Pateiro União de Leiria
54' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor M. Panandétiguiri União de Leiria
54' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Leandro Lima União de Leiria
59' Wissel União de Leiria Wissel Marcos Paulo voor Zhang Chengdong União de Leiria
60' Wissel Sporting Braga Wissel Elton voor Moisés Moura Sporting Braga
67' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Silas União de Leiria
68' Wissel União de Leiria Wissel Rúben Brígido voor Carlão União de Leiria
77' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Paulo Sérgio União de Leiria
82' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Gottardi União de Leiria
84' Rode kaart Sporting Braga Rode kaart voor Matheus Nascimento Sporting Braga
86' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Patrick União de Leiria
87' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Rodríguez Sporting Braga
88' Penalty União de Leiria Penalty Silas União de Leiria
88' Rode kaart Sporting Braga Rode kaart voor Marcio Mossoró Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting União de Leiria - Sporting Braga
Opstellingen União de Leiria - Sporting Braga

Voorbeschouwing União de Leiria - Sporting Braga

União de Leiria en Sporting Braga treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen União de Leiria en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 10 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 4 keer wist de ploeg van União de Leiria te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor União de Leiria. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.