Nabeschouwing União de Leiria - Sporting CP (1-2) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 31 oktober 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt União de Leiria het zondag 31 oktober 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP.

Via de União de Leiria - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing União de Leiria - Sporting CP (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen União de Leiria en Sporting CP is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Valdés. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het União de Leiria dat via Carlão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Valdés dacht na 41 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken União de Leiria - Sporting CP
1
2
LIVE União de Leiria - Sporting CP 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd União de Leiria - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sporting CP Doelpunt J. Valdés Sporting CP
21' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Carlão União de Leiria
28' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Zé Antonio União de Leiria
39' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Maniche Sporting CP
41' Doelpunt Sporting CP Doelpunt J. Valdés Sporting CP
46' Wissel União de Leiria Wissel Leandro Lima voor Diogo Amado União de Leiria
64' Wissel União de Leiria Wissel Rúben Brígido voor Ricardo Pateiro União de Leiria
76' Wissel União de Leiria Wissel Zhang Chengdong voor Silas União de Leiria
80' Wissel Sporting CP Wissel Alberto Zapater voor S. Vukčević Sporting CP
81' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor André Santos Sporting CP
90' Wissel Sporting CP Wissel Carlos Saleiro voor J. Valdés Sporting CP
90' Wissel Sporting CP Wissel Yannick Djaló voor João Pereira Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting União de Leiria - Sporting CP
Opstellingen União de Leiria - Sporting CP

Voorbeschouwing União de Leiria - Sporting CP

União de Leiria en Sporting CP treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen União de Leiria en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 25 april 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 3 keer wist de ploeg van União de Leiria te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor União de Leiria. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.