Nabeschouwing União de Leiria - Vitória Setúbal (1-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 14 november 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt União de Leiria het zondag 14 november 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal.

Via de União de Leiria - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing União de Leiria - Vitória Setúbal (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen União de Leiria en Vitória Setúbal is geëindigd in een 1-0 overwinning voor União de Leiria. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 22e minuut dacht União de Leiria op voorsprong te komen via een doelpunt van S. NGal. Helaas voor União de Leiria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut moest Valdomiro van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Vitória FC verder met een speler minder. In de 85e minuut kreeg Rúben Brígido van União de Leiria voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en União de Leiria de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken União de Leiria - Vitória Setúbal
1
0
LIVE União de Leiria - Vitória Setúbal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd União de Leiria - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt União de Leiria Doelpunt S. NGal União de Leiria
26' Wissel Vitória FC Wissel Zeca voor Ney Santos Vitória FC
29' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ricardo Silva Vitória FC
42' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Collin Vitória FC
46' Wissel Vitória FC Wissel Sassá voor Neca Vitória FC
52' Wissel União de Leiria Wissel V. Zahovaiko voor Carlão União de Leiria
61' Wissel União de Leiria Wissel Rúben Brígido voor Silas União de Leiria
66' Wissel União de Leiria Wissel Leandro Lima voor Zhang Chengdong União de Leiria
66' Wissel Vitória FC Wissel Paulo Regula voor Bruno Gallo Vitória FC
68' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Rúben Brígido União de Leiria
73' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Paulo Sérgio União de Leiria
76' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Paulo Regula Vitória FC
78' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor V. Zahovaiko União de Leiria
81' Rode kaart Vitória FC Rode kaart voor Valdomiro Vitória FC
85' Tweede gele kaart União de Leiria Tweede gele kaart voor Rúben Brígido União de Leiria
87' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Gottardi União de Leiria
Video hoogtepunten en samenvatting União de Leiria - Vitória Setúbal
Opstellingen União de Leiria - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing União de Leiria - Vitória Setúbal

União de Leiria en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen União de Leiria en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 14 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 4 keer wist de ploeg van União de Leiria te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor União de Leiria. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.