Nabeschouwing Vitória Guimarães - Beira-Mar (1-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 8 mei 2011 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Vitória Guimarães het zondag 8 mei 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar.

Via de Vitória Guimarães - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Beira-Mar (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Beira-Mar is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 87e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Marcelo Toscano. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Beira-Mar
1
0
LIVE Vitória Guimarães - Beira-Mar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Pedro Moreira Beira-Mar
39' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Cléber Monteiro Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel João Ribeiro voor Crivellaro Vitória SC
50' Wissel Beira-Mar Wissel Ricardo Rocha voor Hugo Beira-Mar
54' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Djamal Mahamat Beira-Mar
64' Wissel Vitória SC Wissel Jorge Ribeiro voor Renan Teixeira Vitória SC
68' Wissel Vitória SC Wissel Targino voor Edgar Silva Vitória SC
70' Wissel Beira-Mar Wissel João Luiz voor Leandro Tatu Beira-Mar
74' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Wilson Eduardo Beira-Mar
77' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rui Miguel Vitória SC
83' Wissel Beira-Mar Wissel Wang Gang voor Wilson Eduardo Beira-Mar
87' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Marcelo Toscano Vitória SC
87' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Marcelo Toscano Vitória SC
89' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Anderson Santana Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Beira-Mar
Opstellingen Vitória Guimarães - Beira-Mar

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Beira-Mar

Vitória Guimarães en Beira-Mar treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Beira-Mar in de Primeira Liga vond plaats op 18 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beira-Mar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Beira-Mar favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.