Nabeschouwing Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio (1-2) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 9 januari 2011 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Vitória Guimarães het zondag 9 januari 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Naval 1º de Maio.

Via de Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Naval 1º de Maio is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Naval 1º de Maio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van João Alves. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut moest Carlitos van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Naval 1º de Maio verder met een speler minder. Fábio Júnior dacht na 71 minuten te scoren voor Naval 1º de Maio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Naval 1º de Maio via Marinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio
1
2
LIVE Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Vitória SC Doelpunt João Alves Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel F. Abdelghani voor Douglas Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel Maranhão voor Edson Sitta Vitória SC
60' Rode kaart Naval 1º de Maio Rode kaart voor Carlitos Naval 1º de Maio
66' Wissel Naval 1º de Maio Wissel K. Gomis voor E. Rojas Naval 1º de Maio
70' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Teles Vitória SC
71' Doelpunt Naval 1º de Maio Doelpunt Fábio Júnior Naval 1º de Maio
74' Wissel Naval 1º de Maio Wissel Michel Simplicio voor A. Hauw Naval 1º de Maio
75' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Fábio Júnior Naval 1º de Maio
78' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Paulo Vitória SC
79' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Alex Vitória SC
79' Wissel Vitória SC Wissel William voor Bruno Teles Vitória SC
85' Wissel Naval 1º de Maio Wissel Camora voor Daniel Cruz Naval 1º de Maio
87' Doelpunt Naval 1º de Maio Doelpunt Marinho Naval 1º de Maio
87' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Marinho Naval 1º de Maio
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio
Opstellingen Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio

Vitória Guimarães en Naval 1º de Maio treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Naval 1º de Maio in de Primeira Liga vond plaats op 15 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Naval 1º de Maio slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.