Nabeschouwing Vitória Guimarães - Portimonense (2-0) || Primeira Liga 2010/2011

Maandag 1 november 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Vitória Guimarães het maandag 1 november 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Portimonense.

Via de Vitória Guimarães - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Portimonense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Portimonense is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Edgar Silva. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut moest Pedro Silva van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Portimonense verder met een speler minder. Maranhão dacht na 54 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Portimonense
2
0
LIVE Vitória Guimarães - Portimonense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Ricardo Vitória SC
39' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Di Fábio Portimonense
39' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor André Pinto Portimonense
40' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Edgar Silva Vitória SC
45' Rode kaart Portimonense Rode kaart voor Pedro Silva Portimonense
46' Wissel Vitória SC Wissel Maranhão voor Rui Miguel Vitória SC
52' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Edgar Silva Vitória SC
54' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Maranhão Vitória SC
57' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Renatinho Portimonense
60' Wissel Portimonense Wissel Pedro Moreira voor Renatinho Portimonense
60' Wissel Portimonense Wissel C. Kadi voor Pires Portimonense
71' Wissel Portimonense Wissel Lito voor Jumisse Portimonense
76' Wissel Vitória SC Wissel Marcelo Toscano voor Edgar Silva Vitória SC
79' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Flavio Meireles Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel João Alves voor Bruno Pereirinha Vitória SC