Nabeschouwing Vitória Guimarães - União de Leiria (1-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 18 september 2010 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 18 september 2010 om 22:15 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Vitória Guimarães - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - União de Leiria (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en União de Leiria is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 73e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Maranhão. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut kreeg Marcos Paulo van União de Leiria voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor União de Leiria de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - União de Leiria
1
0
LIVE Vitória Guimarães - União de Leiria 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Vitória SC Wissel Rui Miguel voor João Alves Vitória SC
54' Wissel União de Leiria Wissel Hugo Gomes voor M. Panandétiguiri União de Leiria
60' Wissel Vitória SC Wissel Bruno Pereirinha voor Edgar Silva Vitória SC
63' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rui Miguel Vitória SC
64' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Paulo Vinicius União de Leiria
68' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Marcos Paulo União de Leiria
69' Wissel Vitória SC Wissel Maranhão voor João Ribeiro Vitória SC
73' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Maranhão Vitória SC
73' Wissel União de Leiria Wissel Rúben Brígido voor Ricardo Pateiro União de Leiria
75' Wissel União de Leiria Wissel Zhang Chengdong voor Carlão União de Leiria
88' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Teles Vitória SC
90' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Alex Vitória SC
90' Tweede gele kaart União de Leiria Tweede gele kaart voor Marcos Paulo União de Leiria
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - União de Leiria
Opstellingen Vitória Guimarães - União de Leiria

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - União de Leiria

Vitória Guimarães en União de Leiria treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 26 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl União de Leiria slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.