Nabeschouwing Vitória Setúbal - Paços de Ferreira (1-0) || Primeira Liga 2010/2011

Maandag 27 september 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Vitória Setúbal het maandag 27 september 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira.

Via de Vitória Setúbal - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Paços de Ferreira (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Paços de Ferreira is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 34e minuut dacht Vitória FC op voorsprong te komen via een doelpunt van Claudio Pitbull. Helaas voor Vitória FC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut moest Claudio Pitbull van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Vitória FC verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Paços de Ferreira
1
0
LIVE Vitória Setúbal - Paços de Ferreira 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Paços de Ferreira Wissel Pizzi voor Caetano Paços de Ferreira
34' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Claudio Pitbull Vitória FC
35' Wissel Vitória FC Wissel Sassá voor Neca Vitória FC
42' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ney Santos Vitória FC
52' Wissel Vitória FC Wissel A. Collin voor Ney Santos Vitória FC
54' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor David Simao Paços de Ferreira
60' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Nélson Oliveira Paços de Ferreira
60' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Collin Vitória FC
61' Wissel Paços de Ferreira Wissel P. Amond voor Manuel José Paços de Ferreira
71' Wissel Vitória FC Wissel Zeca voor Henrique Vitória FC
74' Wissel Paços de Ferreira Wissel Maykon voor Samuel Paços de Ferreira
76' Rode kaart Vitória FC Rode kaart voor Claudio Pitbull Vitória FC
84' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Leonel Olímpio Paços de Ferreira
90' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Jorginho Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Paços de Ferreira
Opstellingen Vitória Setúbal - Paços de Ferreira

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Paços de Ferreira

Vitória Setúbal en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 28 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 5 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.