Nabeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães (2-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 23 oktober 2010 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 23 oktober 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Vitória Setúbal - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Vitória Guimarães is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Vitória FC op voorsprong te komen via een doelpunt van Hugo Leal. Helaas voor Vitória FC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Vitória FC dat via Anderson do Ó dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Edgar Silva dacht na 72 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 82e minuut moest Vitória FC verder met een man minder, nadat Ricardo Silva een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Vitória Guimarães
2
1
LIVE Vitória Setúbal - Vitória Guimarães 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Hugo Leal Vitória FC
21' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Anderson do Ó Vitória FC
34' Wissel Vitória SC Wissel Maranhão voor João Alves Vitória SC
48' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Edson Sitta Vitória SC
53' Wissel Vitória SC Wissel Rui Miguel voor Edson Sitta Vitória SC
54' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ricardo Silva Vitória FC
61' Wissel Vitória SC Wissel William voor Marcelo Toscano Vitória SC
64' Wissel Vitória FC Wissel A. Collin voor Hugo Leal Vitória FC
67' Wissel Vitória FC Wissel Jaílson voor Henrique Vitória FC
72' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Edgar Silva Vitória SC
79' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Silva Vitória FC
82' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor Ricardo Silva Vitória FC
82' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Edgar Silva Vitória SC
84' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ney Santos Vitória FC
84' Wissel Vitória FC Wissel Michel Bertasso voor Claudio Pitbull Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Vitória Guimarães
Opstellingen Vitória Setúbal - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães

Vitória Setúbal en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 16 januari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 3 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.