Nabeschouwing Barcelona - Real Madrid (2-2) || Primera División 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Barcelona het zondag 6 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Real Madrid (2-2)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Suarez, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. Real Madrid kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Ronaldo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut moest FC Barcelona verder met een man minder nadat S. Roberto een rode kaart had gekregen.

In de 52e minuut was het FC Barcelona dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Messi. Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Bale de 2-2 maakte namens Real Madrid.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Barcelona - Real Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van S. Roberto FC Barcelona 1-0
12' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Nacho Real Madrid
14' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van K. Benzema Real Madrid 1-1
31' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
44' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suarez FC Barcelona
44' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
45' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
48' Rode kaart FC Barcelona Rode kaart voor S. Roberto FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel N. Semedo voor Coutinho FC Barcelona
46' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor C. Ronaldo Real Madrid
52' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suarez FC Barcelona 2-1
58' Wissel FC Barcelona Wissel Paulinho voor A. Iniesta FC Barcelona
68' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor Nacho Real Madrid
72' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van M. Asensio Real Madrid 2-2
76' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor G. Bale Real Madrid
77' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
84' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovacic voor T. Kroos Real Madrid
85' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor I. Rakitic FC Barcelona
92' Wissel FC Barcelona Wissel A. Paco voor L. Suarez FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Real Madrid
Opstellingen Barcelona - Real Madrid

Voorbeschouwing Barcelona - Real Madrid

Barcelona en Real Madrid treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 23 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Real Madrid slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 13
Winst Real Madrid 7
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.