Nabeschouwing Málaga - Getafe (0-1) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 19 mei 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Málaga het zaterdag 19 mei 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Getafe (0-1)

Het Primera División duel tussen Málaga en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 73 minuten. L. Remy maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Getafe vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Getafe uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Málaga - Getafe 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Málaga Gele kaart voor L. Hernandez Málaga
54' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Adrian Málaga
68' Wissel Málaga Wissel B. Ideye voor M. Lestienne Málaga
68' Wissel Getafe Wissel L. Remy voor J. Molina Getafe
69' Wissel Getafe Wissel D. Pacheco voor F. Portillo Getafe
73' Gele kaart Málaga Gele kaart voor D. Gonzalez Málaga
73' Penalty Getafe Penalty L. Remy Getafe 0-1
76' Wissel Málaga Wissel Keko voor Y. En Nesiry Málaga
79' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Angel Getafe
82' Wissel Getafe Wissel S. Mora voor G. Shibasaki Getafe
83' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Iturra Málaga
84' Wissel Málaga Wissel J. Cruz voor M. Lacen Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Getafe
Opstellingen Málaga - Getafe

Voorbeschouwing Málaga - Getafe

Málaga en Getafe treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Getafe in de Primera División vond plaats op 12 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Málaga favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Málaga 10
Winst Getafe 8
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Málaga op een 20e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 8e plaats.