Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rubin Kazan' (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Maandag 7 maart 2022 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Akhmat Grozny het maandag 7 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im. Sultana Bilimkhanova in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rubin Kazan' (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Akhmat Grozny kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Utkin. Rubin Kazan kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Lisakovich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette A. Dreyer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rubin Kazan de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladimir Moskalev, waardoor Rubin Kazan' dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhmat Grozny - Rubin Kazan' 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt D. Utkin Akhmat Grozny 1-0
21' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Timofeev Akhmat Grozny
44' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Samoshnikov Rubin Kazan
46' Wissel Rubin Kazan Wissel G. Zotov voor I. Samoshnikov Rubin Kazan
51' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt V. Lisakovich met assist van K. Kvaratskhelia Rubin Kazan 1-1
51' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor F. Uremovic Rubin Kazan
55' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Karapuzov voor E. Kharin Akhmat Grozny
55' Wissel Akhmat Grozny Wissel S. Sebai voor M. Konate Akhmat Grozny
63' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor S. Sebai Akhmat Grozny
71' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
77' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Umaev voor B. Berisha Akhmat Grozny
85' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Begic Rubin Kazan
88' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Arkhipov voor S. Sebai Akhmat Grozny
88' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Shvets voor D. Utkin Akhmat Grozny
88' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Arkhipov Akhmat Grozny
91' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Dreyer Rubin Kazan 1-2
94' Wissel Rubin Kazan Wissel G. Onugkha voor V. Lisakovich Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Rubin Kazan'
Opstellingen Akhmat Grozny - Rubin Kazan'
De opstellingen van Akhmat Grozny en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Andrey Talalaev
Formatie 4-1-4-1
Coach Leonid Slutskiy
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Rubin Kazan'

Akhmat Grozny en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Rubin Kazan' favoriet. 7 keer wist de ploeg van Akhmat Grozny te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Akhmat Grozny. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 6
Winst Rubin Kazan' 7
Gelijkspel 8
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 7e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 10e plaats.