Nabeschouwing Akhmat Grozny - Sochi (1-2) || Russische Premier League

Maandag 2 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Akhmat Grozny het maandag 2 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Sochi (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Ivan Sidenkov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Utkin zette Sochi op een 0-1 voorsprong in de 26e minuut van de wedstrijd. Sochi vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Dugandzic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Akhmat Grozny de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Iancu. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Akhmat Grozny kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Sidenkov, waardoor Sochi dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - Sochi
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
120
101
Gevaarlijke aanvallen
58
40
Passes
440
332
Overtredingen
10
11
Buitenspel
0
2
Corners
4
2
Wissels
5
3
LIVE Akhmat Grozny - Sochi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor V. Lystsov Akhmat Grozny
26' Eigen doelpunt Sochi Eigen doelpunt D. Utkin Sochi 0-1
30' Gele kaart Sochi Gele kaart voor M. Dugandzic Sochi
46' Wissel Sochi Wissel K. Zaika voor D. Vorobyev Sochi
59' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Dugandzic met assist van C. Noboa Sochi 0-2
63' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Semenov voor V. Karapuzov Akhmat Grozny
64' Wissel Akhmat Grozny Wissel L. Sadulaev voor I. Konovalov Akhmat Grozny
64' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Arkhipov voor D. Utkin Akhmat Grozny
70' Wissel Sochi Wissel I. Popov voor N. Burmistrov Sochi
82' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Alsultanov voor M. Konate Akhmat Grozny
82' Wissel Akhmat Grozny Wissel G. Iancu voor E. Kharin Akhmat Grozny
86' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt G. Iancu Akhmat Grozny 1-2
90' Gele kaart Sochi Gele kaart voor C. Noboa Sochi
91' Wissel Sochi Wissel V. Angban voor C. Noboa Sochi
93' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Popov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Sochi
Opstellingen Akhmat Grozny - Sochi
De opstellingen van Akhmat Grozny en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Sochi

Akhmat Grozny en Sochi treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Sidenkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 7 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 3 keer wist de ploeg van Akhmat Grozny te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Akhmat Grozny. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 0
Winst Sochi 3
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 7e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Akhmat Grozny - Sochi Opstelling Akhmat Grozny Opstelling Sochi Live Akhmat Grozny - Sochi Live Akhmat Grozny - Sochi kijken Akhmat Grozny - Sochi kijken Live Akhmat Grozny - Sochi stream Akhmat Grozny - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - Sochi Uitslag Akhmat Grozny - Sochi Statistieken Akhmat Grozny - Sochi Russische Premier League 2021/2022 Akhmat Grozny - Sochi wedden Akhmat Grozny - Sochi gokken Akhmat Grozny - Sochi Unibet