Nabeschouwing Akhmat Grozny - Ural (1-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Akhmat Grozny het zondag 24 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Ural (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Ural is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door S. Sebai, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Akhmat Grozny dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Akhmat Grozny uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - Ural
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
21
6
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
130
113
Gevaarlijke aanvallen
71
55
Passes
445
388
Overtredingen
9
16
Corners
9
5
Wissels
4
5
LIVE Akhmat Grozny - Ural 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Gerasimov Ural
60' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Karapuzov voor D. Utkin Akhmat Grozny
60' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Polyarus voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
69' Wissel Akhmat Grozny Wissel D. Todorovic voor E. Kharin Akhmat Grozny
69' Wissel Akhmat Grozny Wissel S. Sebai voor M. Konate Akhmat Grozny
69' Wissel Ural Wissel V. Podberezkin voor K. Kolesnichenko Ural
71' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt S. Sebai Akhmat Grozny 1-0
74' Wissel Ural Wissel L. Gagnidze voor B. Jovicic Ural
76' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Timofeev Akhmat Grozny
80' Wissel Ural Wissel A. Maksimenko voor E. Bicfalvi Ural
80' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor D. Kulakov Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Ural
Opstellingen Akhmat Grozny - Ural
De opstellingen van Akhmat Grozny en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Andrey Talalaev
Basiselftal Akhmat Grozny
# Speler Pos.
88 Georgi Sheliya K
15 Andrey Semenov V
5 Vitaly Lystsov V
8 Miroslav Bogosavac V
96 Marat Bystrov V
59 Evgeny Kharin M
94 Artem Timofeev M
11 Igor Konovalov M
47 Daniil Utkin M
17 Lechii Sadulaev M
13 Mohamed Konaté A
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Ural

Akhmat Grozny en Ural treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 24 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 5 keer wist de ploeg van Akhmat Grozny te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Akhmat Grozny. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 4
Winst Ural 5
Gelijkspel 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 12e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Akhmat Grozny - Ural Opstelling Akhmat Grozny Opstelling Ural Live Akhmat Grozny - Ural Live Akhmat Grozny - Ural kijken Akhmat Grozny - Ural kijken Live Akhmat Grozny - Ural stream Akhmat Grozny - Ural Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - Ural Uitslag Akhmat Grozny - Ural Statistieken Akhmat Grozny - Ural Russische Premier League 2021/2022 Akhmat Grozny - Ural wedden Akhmat Grozny - Ural gokken Akhmat Grozny - Ural Unibet