Nabeschouwing Arsenal Tula - Ufa (0-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Arsenal Tula het zaterdag 6 november 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Ufa (0-0)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Arsenal Tula en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Fishchenko van Ufa. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 18e minuut het veld moest verlaten. Het was Arsenal Tula dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Arsenal Tula, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kirill Levnikov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Arsenal Tula - Ufa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Ufa Gele kaart voor R. Fishchenko Ufa
16' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor R. Kambolov Arsenal Tula
18' Tweede gele kaart Ufa Tweede gele kaart voor R. Fishchenko Ufa
36' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor S. Tkachev Arsenal Tula
45' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor U. Radakovic Arsenal Tula
46' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Guliev voor R. Kambolov Arsenal Tula
46' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Bjornstrom voor D. Khlusevich Arsenal Tula
49' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Stukalov Ufa
69' Wissel Ufa Wissel V. Kamilov voor V. Krotov Ufa
75' Wissel Arsenal Tula Wissel Z. Davitashvili voor E. Kangwa Arsenal Tula
80' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor H. Agalarov Ufa
83' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Sukhanov voor S. Tkachev Arsenal Tula
87' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Markov voor E. Lutsenko Arsenal Tula
87' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor F. Mrzljak Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Ufa
Opstellingen Arsenal Tula - Ufa
De opstellingen van Arsenal Tula en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Miodrag Božović
Formatie 5-3-2
Coach Aleksey Stukalov
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Ufa

Arsenal Tula en Ufa treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Ufa favoriet. 6 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Arsenal Tula. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 4
Winst Ufa 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 15e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 13e plaats.